Jurnal de calatorie

Imi place sa calatoresc !Unde ? Oriunde in lume unde poti cunoaste oameni si locuri noi ? Din Romania care este o tara de vis pana in golful Hudson m-a ajutat bunul Dumnezeu sa vad ceva locuri si nu ma opresc ! De alfel toata viata este o mare calatorie si nu vreau sa par “dastept” dar dupa ce am socotit eu mai bine am ajuns la concluzia ca este printre putinele lucruri bune in care mi-am investit castigurile ultimilor 10 ani “de cand imi castig painea singur” .De alfel marea intrebare este ce ai face tu cu banii ? Bineinteles dupa ce ai platit rata la casa , papica , rechizitele , f…ing intretinerea (apropo din ce in ce mai mare – vine ca si era glaciara o data bine si te ingheata de tot ) ,mancarea cainelui ,filmul de weekend , berea ,etc?

A mai ramas ceva in pusculita ?

Tips 1:

Nu o sa pleci niciodata daca vei face asa , dimpotriva ai toate sansele sa devii un bun administrator de bloc sau dupa caz agricultor .

Daca vrei sa calatoresti intai pleci (bineinteles cu tot cu banii de concert, salariu , sau de unde or fi ) si dupa ce te intorci te intrebi ce faci cu problemele enumerate mai sus.

Iata intrebarile mele pentru tine calatorule de bloguri. Nu mi-am propus sa fac vreun jurnal stupid ci pur si simplu daca se poate un loc in care cei ca noi sa se regaseasca si sa se inspire :

Care este locul care te-a marcat cel mai mult ? Unde ai ajuns cel mai departe ? Unde ti-ai dorii cel mai tare sa ajungi ?

Désenchantée” – Mylene Farmer

Advertisements